youtube

Mama s vama

Podrška mamama u žurbi na njihovom putu kreiranja doma s manje stresa. Usvajamo rutine i ritmove i odbacujemo obrasce koji nam ne služe. Postajemo bolje sebi da bismo bile bolje drugima.

Prenosim ti kako započeti transformaciju svoj doma u oazu bez stresa uz pomoć planiranja i postavljanja prioriteta te kako se riješiti viška stvari….

Jesu li eterična ulja uopće sigurna za korištenje na bebama i djeci? Od koje dobi se mogu stavljati u difuzor u blizini djeteta i kada se mogu stavljati na kožu?…

Koliko puta ti se dogodilo da nakon 8 sati na poslu i izbivanja iz kuće dođeš doma, a tamo te čeka lista stvari koje treba napraviti? Kaos. Ti ne znaš što bi prije dohvatila…

Je li omekšivač zaista štetan? Kakvi sastojci se nalaze u proizvodima kojima peremo svoju odjeću i jesu li štetni? Znate li da deterdžent za rublje ima najmanje 17 štetnih kemikalija…

Ako voliš mirisne svijeće, razumijem te. Ja sam bila veliki fan, obožavala sam mirisne svijeće… A onda sam zatrudnila i saznala sve o čemu vam pričam u videu.

Ovo je najjednostvaniji recept za najmekaniji prirodni maslac za nježnu, osjetljivu i problematičnu dječju kožu koji možeš napraviti sama (recept je u nastavku) i savijete o temi dječje kozmetike.

Osjećaš li se ponekad izgubljenom u svojim ulogama: majčinstvu, kućanstvu, poslu, partnerstvu? Kako ne izgorjeti u svemu? Kako navigirati? Kako se postaviti? Koje obrasce ponašanja si usvojila, a ne služe ti?