Kako možeš naručiti Little Oilers Starter Kit

 
1. Kliknite na ovaj link.

2. Preskočite prvi dio gdje vam se nudi opcija ‘get started’

  • preskočite Step 1 (nemojte označiti niti jedan od ponuđenih paketa)
  • preskočite Step 2 i kliknite na ‘continue enrollment without starter kit’.

3. Popunite svoj ‘membership info

  • pod ‘country’ obavezno stavite zemlju u kojoj se nalazite
  • pod ‘comission processing information’ stavite ‘individual’ ukoliko ste fizička osoba, a ukoliko se želite registrirati kao pravna osoba, uz adresu obavezno navedite OIB + ovdje kliknite ‘business’ i dodajte svoj OIB/PDV ID broj (ukoliko ste u sustavu PDV-a).

Budući da koristite moj ‘refferal link’, u poljima sponsor/enroller bi trebao stajati moj broj: 20475479. Ukoliko ga iz nekog razloga nema, ručno ga unesite u oba polja. Zatim kliknite ‘agree and continue’ i time ste završili svoju registraciju!

U slučaju da vam stranica ne dopušta da promijenite zemlju, kliknite na www.youngliving.com, zatim na ‘become a brand partner’, slijedite iste korake i u polja manualno unesite moj broj (20475479).

4. Sada slijedi onaj uzbudljivi dio: vaša narudžba!

  • Prvo trebate odlučiti da li želite običnu ‘One Time’ narudžbu ili se želite učlaniti u Essential Rewards program! Ovo je idealna opcija za sve vas koji planirate nastaviti ulagati u svoje zdravlje i koji već sada znate da će vam ovo biti samo prva u nizu narudžbi. Ukoliko se odlučite za ER, uvijek se možete u bilo kojem trenu isključiti bez ikakvih posljedica.
  • Isto tako, ukoliko sada odaberete ‘One Time’ narudžbu, uvijek se naknadno možete priključiti na ER. Sve opcije su uvijek otvorene! Više informacija o ER programu potražite ovdje.

5. Kada ste donijeli svoju odluku, u izborniku s desne strane odaberite ili ‘One Time Order’ ili ‘Essential Rewards’

  • U slučaju da ste se odlučili za Essential Rewards, kliknite ‘Essential Rewards’, zatim ‘join now’ i slijedite korake. U search opciju kataloga upišite ‘Little OIlers’ i potražite onaj s HR oznakom i dodajte ga u košaricu. Izabrati ćete datum procesuiranja(moj vam je savjet da ostavite isti da vam se narudžba procesuira isti dan; ovo naknadno uvijek možete mijenjati), način plaćanja i kliknuti ‘save monthly order’. Napomena: ovo ne znači da vam svaki mjesec stiže isti paket).
  • U slučaju ‘One Time’ narudžbe, otvoriti će vam se katalog i ovdje u ‘search tab’ upišite Little Oilers i pronaite HR verziju.
  • Zatim odaberite način plaćanja (jednokratno, Visa, MasterCard, PayPal, SEPA), shipping (standard ili Croatia Willcall ukoliko želite da vam narudžba stigne u naše skladište u Dugopolju gdje ćete ju osobno preuzeti) i završite svoju narudžbu.

6. To je to! Čim vaša registracija bude dovršena i vaša narudžba provedena, dobiti ćete mail potvrde. Nakon toga, slijedi moj osobni mail dobrodošlice s kompletnim pdf vodičem za početnike koji sadrži uputstva za uporabu, sigurnosne smjernice i ideje za korištenje kao i svi korisni linkovi za edukaciju i ulaz u našu zajednicu!

P.S. Ako imate neka pitanja, ovdje se nalaze odgovori na neka od najčešćih!