Start paket

 

Dobrodošli. Ovdje možete saznati sve detalje o paketu kojeg od srca preporučujem kao prvi korak u transformaciji vašeg doma i vašeg pogleda na zdravlje. Radi se o paketu s kojim sam ja započela svoje putovanje 2019. godine, a kojeg sam nakon toga kupila još barem desetak puta i u kojem se zaista dobije najveća vrijednost za uložen novac. Krenimo.

Zašto eterična ulja i difuzor?

Ja sam osobno krenula s eteričnim uljima i difuzorom zato što sam htjela da naš dom bude sigurno mjesto gdje će moći odrastati moja kćer koja je još tada bila u trbuhu, zanimao me utjecaj ulja na emocije, podrška snu i imunitetu kao i jednostavne DIY opcije uz pomoć kojih sam mogla odmah zamijeniti neke od toksičnih proizvoda koje sam prije koristila. No, eterična ulja su puno više od samo ugodnih mirisa u vašem domu. Eterična ulja su visokokoncentrirane hlapljive i biološki aktivne tvari koje se dobivaju na nekoliko različitih načina iz različitih dijelova biljaka. Prava eterična ulja su 100% čista i prirodna, ali kao takva su i jako moćna zbog svoje biološke aktivnosti i kompleksne kemijske strukture koja im omogućuje različito djelovanje na različite stanice, organe i organske sustave u našem tijelu. Eterična ulja se već stoljećima koriste u svrhu poticanja zdravlja tijela i uma kao i u trenucima kada našem organizmu treba dodatna podrška što su ujedno i trenuci kada obično posežemo za sintetičkim proizvodima koji su često prepuni štetnih kemikalija. Odlučiti u svoj dom inkorporirati eterična ulja visoke kvalitete zapravo znači okrenuti jednu novu stranicu i približiti se prirodi na jedan zanimljiv i veoma učinkovit način.

Koja je cijena Start Paketa?

Ona ovisi o difuzoru kojeg odaberete i kreće se od 190€ (što uključuje troškove poštarine) do 301€. Navedene cijene vrijede za Hrvatsku. U okolnim zemljama cijene variraju ovisno o PDV-u i carini. U BIH cijena je nešto niža dok je za Srbiju nešto viša. U ostalim Europskim zemljama, varijacije u cijeni su minimalne.

Koja ulja dolaze u Start Paketu?

U Start Paketu s Dewdrop, Desert Mist, Aria i Charcoal Lantern difuzorom dolazi isti set ulja dok poseban set dolazi u dječjem Start Paketu o kojem više detalja možete pročitati na dnu ove stranice.

Start Paket sadrži 12 ulja od kojih su 6 pojedinačnih ulja i 6 mješavina:

Svaka od ovih bočica ima cca 90 kapi. U difuzor ćete stavljati svega 3-7 kapi što znači da vam ovaj set zbilja može dugo trajati. Uz njega ćete dobiti i jedan roller nastavak, neke korisne materijale, bočice za uzorke i dva paketića našeg NingXia Red napitka od goji bobica iz pokrajine NIngXia u Kini.

Kako odabrati difuzor?

Ovaj vodič kojeg vidite ispod će vam u tome pomoći! Imajte na umu da je svaki difuzor dobar za početak i da će svaki ‘odraditi posao’, stvar je osobne preference i toga što vi želite za sebe i svoj dom.

Kako naručiti Start Paket?

Detaljne upute se nalaze ovdje.

Ako imate pitanja, tu su neka od najčešćih.

 

Dewdrop

Sve o Dewdrop difuzoru pročitajte ovdje.

Desert Mist

Sve o Desert Mist difuzoru pročitajte ovdje.

Aria

Sve o Aria difuzoru pročitajte ovdje.

Charcoal Lantern

Sve o Charcoal Lantern difuzoru pročitajte ovdje.

 

Start Paket za djecu.

Osim navedenih Start Paketa, u našoj ponudi nalazi se i jedan specijalno napravljen za djecu, a zove se Little Oilers Starter Kit.