o meni

IMG_3771

DRAGO MI JE DA SI TU

Ja sam Petra.

Pomažem ženama usvojiti rutine za održavanje niske razine stresa i visoke razine zdravlja koje meni funkcioniraju.

Zaljubljenica sam u eterična ulja, slow living, dizajn. 

VOLIM prenositi drugima svoje načine koji mi omogućavaju da kao mama s dva posla i jednogodišnjim djetetom uspijem zadržati svoje rituale, self care, uredan dom, zdrav odnos s partnerom i živim život kakav želim.

Smatram da je najveća pobjeda svake osobe shvaćanje da su svakodnevica i unutarnje stanje stvar odluke i da možemo svjesno odlučiti čemu ćemo dopustiti utjecaj na naš život. Takav način razmišljanja utjecao je na proizvode koje kupujem i čemu dozvoljavam da uđe u moj dom. Zajedno možemo izgraditi takav mindset kod tebe.

Moja misija je inspirirati žene, pokazati svojim primjerom da se može započeti onakav život kakav žele i da se i u najzahtjevnijim trenucima može živjeti punim plućima.

Kako sam došla do toga? Moja, još nerođena Sofi promijenila je tijek mojim mislima i životu, ne samo zato što sam s njom po prvi puta iskusila majčinstvo koje život mijenja iz temelja, već i zato što sam promijenila način razmišljanja o životu i svijetu koji nas okružuje. 

Inspiriram žene da kreiraju umirujuću spa oazu u svom domu, ali i obitelji na korištenje eteričnih ulja i low tox život kako bismo imali zdravije društvo, odbacili štetne kemikalije koje nam servira tržište, prevenirali bolesti i djelovali pozitivno na planetu na kojoj živimo kako bi naša djeca imala ljepotu svijeta kakvu smo i mi imali.

potpis

Povežimo se

Preuzmi BESPLATNO moje kartice za uspješniju svakodnevicu!

Upiši mi svoju mail adresu da prva saznaš za nove blog postove / podcast epizode ili za naša online ženska druženja na teme majčinstva, wellnessa i lifestylea.

Thank you for subscribing!

gallery