eterična ulja i low tox

Život s eteričnim uljima

Moja je misija eterična ulja dovesti u svaku obitelj.

Kod nas doma, eterična ulja koristimo svaki dan. Možete ih naći u našim difuzorima, sredstvima kojima osvježavamo i održavamo naš dom čistim, ona su naša mala kućna ljekarna i prva pomoć, nalaze se u našim pastama za zube i vodicama za ispiranje usta. Ulja se također nalaze u našim prirodnim parfemima i proizvodima za njegu kože. Iako se eterična ulja nalaze u mnogim proizvodima koje redovito koristimo, važno je napomenuti da nisu sva eterična ulja stvorena jednako.

Ulja koja ćete naći u hrani i kozmetici široke prodaje su obično nešto što je sintetičko, vaše tijelo ga obrađuje kao toksin pa ga postaje teže razgraditi ili se može pohraniti u masne stanice. Ove vrste sintetičkih ulja djeluju protiv našeg tijela.

Young Living eterična ulja su terapeutske kvalitete koja im daje mogućnost rada s vašim tijelom. Unutar 22 sekunde od nanošenja ulja, molekule dolaze do našeg mozga. U roku od 2 minute molekule se mogu pronaći u našem krvotoku, a unutar 20 minuta od nanošenja ulja mogu se naći u svakoj stanici našeg tijela.

Ova čista ulja destilirana su iz “životne tekućine” biljaka i sadrže vlastiti imunitet, hormone i mirise biljke. Kada uberete ružu i odlomite stabljiku, uvijek ćete primijetiti da ima malo vodenaste tvari. To je izvor iz kojeg dolaze čista eterična ulja.

To je ono što će tvoje tijelo cijeniti.

Bilo da te je ovdje dovela znatiželja, susrećeš se sa zdravstvenim izazovima u svom životu i želiš podršku prirode u svakom danu ili samo želiš svoj vlastiti kućni spa, tu sam za tebe. Pomaganje obiteljima u uvođenju promjena koje će pozitivno djelovati na njihovo zdravlje je moja strast.

TVOJA SLJEDEĆA NAJBOLJA ODLUKA

Young Living Start paket

Uljni način života za mene je započeo Start paketom i nikad nisam požalila.

Paket sadrži pomno odabrana ulja kako bismo odmah osjetili širok raspon pozitivnih utjecaja na svoj život i dom bez osjećaja preopterećenosti. Ne samo da ćete dobiti prekrasan difuzor i 12 nevjerojatnih ulja koja su osmišljena da rade za cijelu obitelj, već uz to ide i moje mentorstvo tako da se nikad ne osjećaš da nisi sigurna kako upotrijebiti koje ulje.

Za samo 1500 kn koliko me koštao Start paket (cca. 195 EUR), uspjela sam transformirati cijelu svoju kućnu ljekarnu, riješiti se toksičnih proizvoda koji su mi štetili, a nisu mi trebali već sam ih kupovala po inerciji i iz navike. Eterična ulja su mi pružila puno više od samo ugodnih mirisa. To su vrlo moćne tvari koje stupaju u interakcije sa stanicama u našem tijelu i dokazano mogu unaprijediti naše zdravlje u brojnim aspektima- naš imunološki sustav, dišni sustav, probavni sustav, hormone, stanje kože, zdravlje djece itd.

Odabir proizvoda na biljnoj bazi postala je konstanta za moju obitelj i na kroz taj proces sada vodim mnoge obitelji.

Essential Rewards

je Young Livingov loyalty program za sve one koji odluče da je kupnja Start paketa samo prvi korak u pretvaranju njihovog doma u low tox oazu. Uz pomoć mjesečnih narudžbi od cca. 400 kn postupno sam mijenjala proizvode koji su štetni. Taj budžet sam već trošila u drogerijama za sve što je trebalo mojoj obitelji i meni pa sam taj budžet samo preusmjerila na Essential Rewards. Za pogodnosti ER programa klikni ovdje.

Nisam mogla ni pretpostaviti koliko je brzo, učinkovito i lako kupovina samo Start paketa promijenila naš dom i život na bolje i koliko se naš dom već u prvim mjesecima korištenja doista pretvorio u jednu zdravu oazu i to. Iz mjeseca u mjesec sam radila čistku sredstava za čišćenje, proizvoda za osobnu higijenu i kozmetičkih proizvoda. Izbacivala sam jedan po jedan. U početku sam imala toliku gužvu u kupaonskom ormariću.

Mijenjanjem proizvoda iz naših domova za kvalitetnije i zdravije opcije osiguravamo bolju i zdraviju budućnost za sve članove naših kućanstava i istovremeno zaustavljamo štetan kumulativan utjecaj toksičnih kemikalija kojem smo svakodnevno izloženi.

kreni danas

Započni  putovanje s eteričnim uljima odmah sada i odaberi mene za mentora i svoju podršku na tom putu. Bit će mi zadovoljstvo. Paket se naručuje preko web shopa i stiže gdje god poželiš! 

Važna napomena: sve što vidite na ovoj web stranici je moje osobno iskustvo koje nikada ne biste trebali shvatiti kao medicinski savjet. Prije korištenja bilo kakvog novog proizvoda uvijek se dobro posavjetovati s vašim liječnikom.
Young Living Brand Partner