eterična ulja i low tox

Tvoja sljedeća najbolja odluka

Moja je misija da te usmjerim i opremim

Znam gdje se nalaziš! Ja sam bila tamo.

Zato i znam da si pod velikim stresom, da ti treba promjena i da imaš kronični manjak vremena, a sve to rezultira manjkom sna i padom imuniteta.

Zato je jako važno da već danas donesemo odluku o zdravim navikama kako bismo mi bile bolje i kako bi sutra i naša djeca ili okolina mogli usvajati bolje načine.

 
Radi za svoje tijelo i pa će ono raditi za tebe

Toksične kemikalije koje nas okružuju su svuda oko nas u našoj neposrednoj okolini, u našem domu. Ako razmislimo, previše je djece koja imaju problema s dermatitisima, astmama, bronhitisima, alergijama, previše žena ima poremećaje hormona, probleme sa začećem, ciste, karcinome i sl.

Za sva ova stanja ne postoji jedinstven uzrok ili ga je jako teško odrediti, ali kao jedan od potencijalnih uzroka navode se i štetni kemijski spojevi koji se danas nalaze u gotovo svim dostupnim sredstvima za pranje, čišćenje i njegu tijela.

Bilo da te je ovdje dovela znatiželja, susrećeš se s izazovima u svom životu i treba ti podrška prirode ili samo želiš svoj vlastiti kućni spa, tu sam za tebe. Pomaganje ženama u uvođenju pozitivnih promjena koje će pozitivno djelovati na njihovo zdravlje je moja strast.

TVOJE PUTOVANJE POČINJE OVDJE

Young Living Start paket

Početni paket za sve što trebaš u svom prvom koraku. Sastoji se od difuzora i seta od 12 ulja koja su osmišljena da rade za tebe i da ti pomognu da uvedeš nove dobre rutine i da se osjećaš bolje.

Ja sam krenula sa Start paketom. 

Za samo 1400 kn koliko me koštao Start paket (cca. 190 EUR), uspjela sam transformirati cijelu svoju kućnu ljekarnu, riješiti se toksičnih proizvoda koji su mi štetili, a nisu mi trebali već sam ih kupovala po inerciji i iz navike. Eterična ulja su mi pružila puno više od samo ugodnih mirisa. To su vrlo moćne tvari koje stupaju u interakcije sa stanicama u našem tijelu i dokazano mogu unaprijediti naše zdravlje u brojnim aspektima.

Odabir proizvoda na biljnoj bazi postala je konstanta za moju obitelj i na kroz taj proces sada vodim mnoge obitelji.

Essential Rewards

je Young Livingov loyalty program za sve one koji odluče da je kupnja Start paketa samo prvi korak u pretvaranju njihovog doma u low tox oazu. Uz pomoć mjesečnih narudžbi od cca. 400 kn postupno sam mijenjala proizvode koji su štetni. Taj budžet sam već trošila u drogerijama za sve što je trebalo mojoj obitelji i meni pa sam taj budžet samo preusmjerila na Essential Rewards. Za pogodnosti ER programa klikni ovdje.

Nisam ni sanjala koliko je brzo, učinkovito i lako kupovina samo Start paketa promijenila naš dom i život na bolje i koliko se naš dom već u prvim mjesecima korištenja doista pretvorio u jednu zdravu oazu i to. Iz mjeseca u mjesec sam radila čistku sredstava za čišćenje, proizvoda za osobnu higijenu i kozmetičkih proizvoda. Izbacivala sam jedan po jedan. U početku sam imala toliku gužvu u kupaonskom ormariću.

Mijenjanjem proizvoda iz naših domova za kvalitetnije i zdravije opcije osiguravamo bolju i zdraviju budućnost za sve članove naših kućanstava i istovremeno zaustavljamo štetan kumulativan utjecaj toksičnih kemikalija kojem smo svakodnevno izloženi.

kreni danas

Započni  putovanje s eteričnim uljima odmah sada i odaberi mene za mentora i svoju podršku na tom putu. Bit će mi zadovoljstvo.

Paket se naručuje preko web shopa i stiže gdje god poželiš! 

ako ti je potrebna pomoć pri naručivanju, klikni ovdje za upute

ili mi se javi porukom na Instagram @petrin.dom na mail petra.ruzman@gmail.com

Važna napomena: sve što vidite na ovoj web stranici je moje osobno iskustvo koje nikada ne biste trebali shvatiti kao medicinski savjet. Prije korištenja bilo kakvog novog proizvoda uvijek se dobro posavjetovati s vašim liječnikom.
Young Living Brand Partner