Little oilers Start paket

Za sve mame koje žele svojoj dječici priuštiti jedno cjelovito aromaterapijsko iskustvo. Ovaj set osmišljen je tako da zadovolji sve dječje potrebe, da večernju rutinu učini posebnom i da omogući roditeljima da uvijek imaju pri ruci prirodne alate za raznorazne problemčiće s kojima se naši najmlađi članovi obitelji susreću u svakodnevnom životu. 

Ovaj set sastoji se od ‘Feather the Owl’ difuzora iliti sovice koju obožavamo jer je slatka, praktična i jako funkcionalna! Radi se o difuzoru, noćnoj lampici i white noise uređaju u jednom! Može raditi do 10h u komadu, ima 11 led light opcija i nekoliko različitih melodija—od zvukova prirode do uspavanke i bijelog šuma. Rukovanje s ovim difuzorom u prilagođeno je djeci te se pali dodirom na nožicu, a na isti način se mijenjaju i led light opcije.

Uz sovicu, dobiti ćete i ‘Little Oilers’ set ulja koji se sastoji od:

DreamEase blend 5ml

Kada dođe vrijeme za spavanje, KidScents® DreamEase pomaže mališanima da se opuste i utonu u san. Ako ovu mješavinu pomno odabranih umirujućih eteričnih ulja upotrijebite za masažu, stvorit ćete opuštajuće ozračje koje doprinosi kvalitetnom snu. Nakon nanošenja na kožu DreamEase pomaže vašem djetetu da se opusti pred kraj dana. DreamEase ujedinjuje umirujuće arome pažljivo odabranog bilja koje stvaraju spokojnu atmosferu koja s lakoćom uvodi u dobar san.

GeneYus blend 5ml

Vrijeme je za domaću zadaću? KidScents® GeneYus pomaže malim genijalcima da se usredotoče na školu i učenje. Prepoznatljiva zemljana aroma doprinosi osjećaju prizemljenosti i bistrini misli, čineći vrijeme provedeno među knjigama i bilježnicama užitkom! Ovaj blend u sebi sadrži dragocjena ulja tamjana, cedra, svetog drveta, matičnjaka i bergamota,a koristiti se može u difuzoru i na koži.

KidCare blend 5ml

Ako nešto pođe po krivu tijekom igre, umirite mališana nanošenjem mješavine eteričnih ulja KidScents® KidCare na njegovu kožu. Ovaj osvježavajući spoj eteričnog ulja balzamne jele, čajevca i elemija odiše umirujućom aromom i potiče zdrav izgled kože. Malo ulja i zagrljaj riješit će sve što iskrsne!

Refresh blend 5ml

Kada je vašem mališanu potrebno malo osvježenja, posegnite za opuštajućom, nježnom mješavinom eteričnih ulja KidScents® Refresh. Namijenjena je djeci starijoj od dvije godine, a može se nanijeti izravno na prsa ili grlo. Njezin miris potiče dobro raspoloženje i umanjuje osjećaj nelagode. Prirodni, opuštajući i umirujući miris povoljno utječe na dobrobit i mirno disanje. Bočica sadrži eterična ulja eukaliptusa, svetog drveta i mješavine eteričnih ulja Young Living R.C.®, koji olakšavaju disanje tijekom trenutaka nelagode.

TummyGize blend 5ml

Kada nastupi nelagoda u malim trbuščićima, TummyGize je tu da spasi stvar! Ova bogata mješavina eteričnih ulja klasaste metvice, mandarine, komorača, anisa, đumbira i kardamoma biti će idealna za blagotvornu masažu malih trbuščića. Ova mješavina u sebi sadrži i kaprilične trigliceride zbog čega se može nanositi direktno na kožu dječice starije od dvije godine, a po potrebi se može i dodatno razrijediti!

Uz ulja i difuzor, dobiti ćete naš vodič za proizvode i dva aromaglide roller fitment nastavka koje ćete lako moći staviti na bočice i tako ih jednostavno koristiti na koži!

FAQ

Samo ako ih planiraš koristiti na djeci mlađoj od dvije godine. Sva ulja u ovom setu su formulirana tako da su sigurna za primjenu na koži djece od 2 godine i ne trebaju se dodatno razrjeđivati. Na svakoj bočici pišu upute za korištenje, a kod prve primjene svakako preporučujem ‘patch test’ odnosno nanošenje na manju površinu kože kako bi se ustanovila tolerancija na ulja.

Da! Već nakon napunjenih 6 tjedana života, u difuzor se može stavljati po par kapi. Preporučujem da kreneš s DreamEase blednom.

Little Oilers Starter Kit u Hrvatskoj košta 155 eura što uključuje i cijenu poštarine. U BIH, cijena je nešto niža dok je u Srbiji nešto viša s obzirom na carinu. Cijene u ostalim europskim zemljama također blago variraju ovisno o PDV-u. Puna cijena seta, kada se sve kupuje odvojeno, iznosi 215 eura tako da je ovo zbilja fenomenalna prilika!