najčešća pitanja

Članom se postaje kupnjom bilo kojeg proizvoda na web shopu i sastavni je dio kupnje. Članstvo ne znači ništa više od same registracije prilikom kupnje (kao i npr. u webshopu Zare ili H&M-a). Ne postoji nikakva obaveza – naručuješ kad želiš i što god želiš. Ako ne napraviš nikakvu narudžbu unutar godine dana tvoje članstvo prestaje biti aktivno i ponovno se može aktivirati logiranjem na web stranici. Kao član imaš pogodnosti niže cijene, sakupljanja bodoba, zarade dijeljenjem svog “linka preporuke” itd. Ali, to su sve opcije, nikada obaveza.

Ne! To je samo opcija koju ja smatram najboljom, ali nipošto nije jedina. Možeš naručiti doslovno bilo što što te zanima, ne postoje ograničenja. Ukoliko želiš nešto drugo, prilikom procesa registracije samo preskoči korak u kojem se nudi odabir Start Paketa. Nakon što dovršiš registraciju, u svoju košaricu dodaj što god želiš i završi narudžbu.

Essential Rewards program je program vjernosti i omogućuje ti da iz mjeseca u mjesec, preusmjeravanjem svog budžeta zamjenjuješ štetne proizvode iz svog doma i kupuješ zdravije i bolje alternative. Ako si do sada npr. trošila 500kn mjesečno u DM-u, taj novac ćeš preusmjeriti i trošiti na ER-u. Bitna je posvećenost odluci da se mijenja život na bolje, što od srca preporučam svakoj osobi. Uz ER se sakupljaju bodovi, dobivaju besplatni proizvodi i manja je cijena dostave. Za mene, Essential Rewards je jedini put za zdrav i siguran dom- sve je na jednom mjestu jer osim eteričnih ulja, imaju sve proizvode za osobnu njegu i higijenu te higijenu doma.

ER program je za one ljude koji žele transformirati svoj dom i kojima nije problem izdvojiti oko 500kn (60 EUR) mjesečno svog budžeta za to. Taj budžet nije “novih” 500kn, to e novac koji više ne trošimo u parfumerijama i drogerijama na toksične proizvode, već ga sada trošimo na ER: Nema smisla učlaniti se u ER ako ne želiš tu transformaciju. Dobra stvar je da možeš probati pa odustati. Vidjeti je li to za tebe. 

Ne. Jedini dostupni načini plaćanja su Visa, MasterCard, PayPal i SEPA. Moguća je i uplata na bankovni račun. Moguća je kupovina i preko obrta i firme kao i odbitak PDV-a

Da, osoba od koje ćeš uzeti link za naručivanje ne mora biti iz tvoje zemlje!

Jako! Zamisli to ovako: ako nešto nanosiš na kožu i udišeš mora biti kvalitetno, zar ne? Nije poanta kemikalije zamijeniti nekim xy eteričnim uljem koje ima upitni sastav i kvalitetu. Young Living ima Seed to Seal obećanje kvalitete koje se očituje u kompletnoj njezi i nadziranju ukupnog procesa proizvodnje ulja- od sjemena do poklopca jer su jedni od rijetkih proizvođača koji posjeduju svoje farme. Oni ZNAJU na kakvom je tlu biljka rasla, kako je tretirana, kako je destilirana i kakvo je ulje dobiveno. Ne mogu preporučiti ništa osim Young Living ulja, pogotovo za nanošenje na kožu jer se jednostavno ne bih usudila eksperimentirati s uljima u čiji sastav nisam sigurna.

Nemam ništa protiv toga da se podrže mali OPG-ovi i proizvođači, ali na žalost, ni jedan mi ne može pružiti toliki spektar eteričnih ulja čije su biljke uzgajane na autohtonom tlu kao Young Living. Kad kupite bočicu lavande u Hrvatskoj budite zaista sigurni da se radi o lavandi, a ne lavandinu koji se često prodaje pod lavandu, a nije ista biljka i nema ista svojstva. Ako čak i pronađete lavandu, ta jedna bočica ne će moći odraditi ono što želimo – low tox način života ili pak kompletna podrška zdravlju uz pomoć eteričnih ulja.

Briga je razumljiva, ali meni je uvijek fascinantno kako ljude ne brinu posljedice korištenja mirisnih svijeća i toksičnih deterdženata ili sredstava za čišćenje. Bojimo se prirode jer smo napravili sve da je izbacimo zato što zahtjeva vrijeme i pažnju da bi postojala. Kad tražiš informacije online, budi sigurna da su izvori reputabilni, a ne iz nekog xy portala. Postoji nekoliko škola aromaterapije i za mene, kombinacija anglosaksonske i francuske ima najviše smisla za ono što želim postići: unaprjeđenje zdravlja. Koristim koncentracije koje su male i držim se smjernica NAHA organizacije (National association od holistic aromatherapy) i nisam iskusila nikakve negativne posljedice, dapače suprotno. Tako da- eterična ulja su sigurna ako imaš pravu osobu da te uputi kako ih koristiti (hello!) i ako su kvalitetna. Young Living ulja je odobrila i američka i europska zdravstvena organizacija i rangirana su kao terapeutska ulja.

To je osoba koja te oprema sa svim smjernicama, informacijama i resursima koji su ti potrebni da maksimiziraš svoje korištenje ulja dok još ne znaš sama. To je osoba koja ima iskustvo i rado će ti odgovoriti na svaku potrebu i pitanje. To je također osoba koja ima iza sebe zajednicu i ako već sama nema sva iskustva koja su ti potrebna, zna gdje ih potražiti. Ti prema toj osobi nemaš nikakvu obavezu, ali ona ima prema tebi jer to kako te tretira je ono što je čini osobom kojoj se ljudi vraćaju.