Essential Rewards

Dobrodošla u Essential Rewards, tvoj novi lifestyle

ER program vjernosti pomaže ti da u potpunosti transformiraš svoj dom.

Bilo da tek istražuješ ili si već član ER-a, želim podijeliti s tobom neke bitne detalje i pomoći ti da se što bolje snađete u ovom procesu mijenjanja vaših navika. Vjerujem da si proizvode za osobnu njegu, čišćenje i održavanje kućanstva kao i suplemente kupovala na više različitih mjesta. Možda to nije nešto o čemu si previše razmišljala, ali sve su to stvari koje nam oduzimaju vrijeme, a nemamo ga na bacanje. Većina ljudi ne razmišlja previše o tome što kupuje, koliko je to sigurno i da li postoje bolje opcije, ali ja zbilja vjerujem da je to važno i da je ovaj naš program najlakši i najkvalitetniji način da preusmjeriš svoj kućni budžet na zdravije i kvalitetnije opcije.

Dosad si vjerojatno već shvatila da je Young Living puno više od samo eteričnih ulja i da se zapravo radi o kompaniji koja nudi jedan cjeloviti ‘lifestyle change’ odnosno promjena koja uključuje promjenu navika i proizvoda koje koristiš. Zašto navika? Zato što s vremenom prestaješ kupovati na mjestima gdje si kupovala prije i time štediš vrijeme, prestaješ koristiti veće količine proizvoda za istu ili sličnu namjenu i mijenjaš ih za samo jedan i zato što se gotovo u potpunosti prebacuješ na jedan jednostavan model održavanja kućanstva i zdravlja: jedna jedina narudžba mjesečno.

 

Essential Rewards je osmišljen za sve ljude koji su spremni na ovu promjenu i koji žele stvoriti jednu novu naviku naručivanja zdravih proizvoda online. Radi se o jednoj narudžbi mjesečno koja stiže na vaš kućni prag i omogućuje vam da postepeno mijenjate proizvode iz svog doma za zdravije alternative. Vi sami birate kada će vam ta kutija stizati i što će u njoj biti, a ovo su neke važne informacije koje će vam biti korisne:

 1. ER program je besplatna opcija. Nije obavezan. Učlaniti se možete prilikom registracije ili kasnije, kad god želite.

 2. ER program znači mjesečne narudžbe i moguće je napraviti samo jednu ovakvu narudžbu mjesečno.

 3. Preko ER programa za svaku svoju narudžbu dobijete određen postotak natrag u obliku bodova. Za prve tri uzastopne narudžbe dobijete 10% natrag od PV vrijednosti vaše narudžbe. Recimo, vaš Start Paket iznosi 100PV. Ukoliko je to vaša prva ER narudžba, za nju ćete dobiti 10 bodova. Jedan bod je otprilike 1 euro, često nešto više. Te iste bodove možete skupljati i onda napraviti narudžbu u kojoj proizvode po izboru(u vrijednosti manjoj ili jednakoj bodovima koje imate)dobijete besplatno. Nakon tri mjeseca na ER-u, taj se postotak penje na 20%. Nakon dvije godine, penje se na 25%. Osim toga, u ER programu imate nižu cijenu poštarine i za sve veće narudžbe(od 120PV+) uvijek dobijete neke poklone. Poklona možete dobiti i do 7 ili 8 što ovisi o veličini vaše narudžbe.

 4. U ER programu imate punu kontrolu nad time što naručujete i kad. Možete mijenjati datum procesuiranja svoje narudžbe kad vam najbolje odgovara kao i sadržaj svoje košarice.

 5. Minimalni iznos narudžbe na ER programu je 50PV što je u praksi oko 60 eura. Maksimalni iznos ne postoji.

 6. U ER programu postoji i takozvani ‘grace month’ odnosno mogućnost preskakanja jedne ER narudžbe bez gubitka kontinuiteta koji je važan za prijelaz na viši postotak povrata za svaku narudžbu.

 7. Iz ER programa se u bilo kojem trenutku možete isključiti, bez ikakvih posljedica ili penala. Sve što trebate napraviti jest nazvati korisničku službu ili poslati mail s vašim podacima na korisnickapodrska@youngliving.com

Ukoliko se još niste registrirali i napravili svoju prvu narudžbu, slijedite ove korake. Ako već imate svoj YL account, prijavite se na www.youngliving.com koristeći svoju email adresu i password. Nakon što ste se prijavili, u izborniku s vaše lijeve strane pronaći ćete ‘tab’ koji se zove ‘essential rewards’. Kliknite na to, zatim na ‘join now’ i slijedite korake kako biste uspješno složili svoju prvu ER narudžbu.

Ukoliko je došlo vrijeme za preslagivanje vaše košarice, najjednostavniji način da naučite kako se mijenja je taj da pogledate ovaj video

Evo i pisanih koraka:

 1. Ulogirajte se u svoj account koristeći username i šifru koju ste postavili prilikom registracije

 2. S lijeve strane kliknite na Essential Rewards

 3. Zatim kliknite na ‘change monthly order’, idite do kraja stranice gdje će se prikazati vaš Start Paket ili bilo što što ste naručili prethodni mjesec. Sa strane kliknite na ikonicu ‘koš za smeće’ i izbiršite proizvode iz svoje košarice. 

 4. Zatim u search bar gore upišite ime proizvoda kojeg želite dodati ili prođite kroz katalog i dodajte sve što želite. Nakon što su novi proizvodi u vašoj košarici, samo kliknite ‘save monthly order’. 

 5. Ukoliko želite da se vaša narudžba procesuira odmah, možete kliknuti ‘process today’. Ako to ne napravite, procesuirati će se na zadani datum.

 6. Isti postupak ponavljate svaki mjesec na ER-u!

Kada se ulogirate u svoj YL račun i kliknete na ‘essential rewards’, vijdeti ćete opciju ‘change processing date’. Kliknite na to i odaberite koji datum želite. Ukoliko vaš željedni datum nije slobodan, javite se korisničkoj podršci da vam ga oni manualno namjeste. Ovaj datum možete iz mjeseca u mjesec mijenjati i uz pomoć ‘process today’ opcije procesuirati kad god vama odgovara. Ako je slučajno prošao datum procesuiranja kojeg ste prethodno zadali, a vaša narudžba nije provedena obavezno nazovite korisničku službu i oni će vam procesuirati narudžbu.

Naravno! Pogledajte ovaj naš zoom webinar u kojem je u detalje objašnjeno kako upravljati svojim budžetom + ovdje ćete pronaći brojne ideje za svoje narudžbe!

Kada ste spremni zamijeniti svoje bodove, samo kliknite na One Time Order. Iz kataloga odaberite proizvode koje želite imajući na umu da pored sebe imaju ljubičastu zastavicu kao i to da njihova PV vrijednost ne prelazi vrijednost vaših bodova. Kada ste završili s dodavanjem u košaricu, idite na ‘checkout’ i kod načina plaćanja odaberite ‘essential rewards points’. Kliknite na svaki proizvod i na kraju ćete samo platiti poštarinu cca 6 eura. Bodovi vam vrijede godinu dana.