Dewdrop

 

Vrijeme rada: 10 sati max

Dimenzije: 13.5 x 13.5 x 19 cm

Pokrivenost: 30 m2

Zapremnina spremnika: 180 ml

Ako želite svestran, kvalitetan difuzor predivnog, jednostavnog i elegantnog dizajna koji se uklapa u svaki interijer Dewdrop je difuzor za vas! Dewdrop je ovlaživač zraka, atomizer i aroma difuzor u jednom, dakle 3 korisne funkcije u 1 difuzoru toliko jednostavnom za rukovanje. Njegov dizajn je inspiriran kapljicom jutarnje rose, bijelo sive je boje, sa samo 2 tipke za regulaciju svih funkcija.

On/off tipka : 1.pritisak na tipku uključuje difuzor na rad u High mode-u i pali bazno bijelo svjetlo difuzora, a u ovom načinu rada može raditi neprekidno 4 do 5 sati. Difuzor će se automatski sam isključiti dok potroši svu vodu iz spremnika. 2.pritisak tipke stavlja difuzor u Low output mode u kojem može raditi neprekidno i do 8 sati. 3.pritisak tipke je Intermitentni mode što znači da difuzor 1 min radi pa se na 1 min ugasi, te ponovno kreće s radom, a u tom načinu rada može neprekidno raditi i do 10 sati, pa je ovo zgodna opcija za noćni rad difuzora. 4.pritiskom tipke difuzor se gasi.

Kada upalite svoj difuzor, prvi pritisak na tipku za regulaciju svjetla daje blago/zamagljeno bijelo svjetlo, 2.pritisak tipke je opcija treperenja svijeće za opuštajući ambijentalni ugođaj, 3.pritisak postavlja ciklus izmjene svjetala kroz 7 dostupnih boja a svaka se izmijenjuje u razmaku 5 sekundi, a započinje sa crvenom bojom, dok pritisci tipke 4.-10. omogućuju da ručno odaberete željenu boju svjetla – crvenu, narančastu, žutu, zelenu, svjetlo plavu, plavu ili ljubičastu. 11.pritisak tipke gasi svjetlo, a što je odlična opcija za noćni rad ukoliko vam smeta svjetlo za spavanje, a difuzor će nastaviti sa difuziranjem.

*Svjetlo ujedno možete ugasiti u bilo kojem trenu tako da gumb svjetla zadržite 3 sekunde.

*ukoliko želite da vam svijetli kao noćna lampica, bez rada difuzora (night-light mode), pritisnite i zadržite On/off tipku na 3 sekunde dok je difuzor isključen i pojavit će se svjetlo. Za ovu opciju nije nužno da bude vode u spremniku.

Također, Dewdrop je kids friendly difuzor (čitaj, ni razni padovi mu ne mogu ništa jer je izrađen od kvalitetne i čvrste plastike), izuzetno je lagan pa ga stoga možete seliti ovisno o prostoriji u kojoj boravite, od dnevnog boravka pa do spavaće sobe uvečer, kupaonice i sl., a odličan je i za putovanja.

Cijena Premium starter kita s Dewdrop difuzorom je 190€ što uključuje cijenu poštarine. Ukoliko ga kupujete zasebno njegova cijena iznosi 79€+poštarina, a uz njega dobijete 2 ulja -lavandu 5ml i citrus fresh 5ml.