Kako bi ti život izgledao da kreneš u financijsku slobodu?

Moj mentorski program u trajanju od četiri tjedna pomaže ti da upoznaš network marketing poslovni model, kreneš s Young Living poslom, naučiš više o ovoj poslovnoj prilici i gdje ćemo razraditi kompletan poslovni plan baziran na tvojim potrebama, željama i mogućnostima.

Ja sam krenula od nule, samo s vizijom koja se ostvaruje.

Tvoje vrijeme je tvoj najveći resurs

Na pravom si mjestu ako

  • želiš prestati mijenjati sate u danu za lošu plaću

  • znaš da je cijena discipline manja od cijene žaljenja

  • si netko tko želi u potpunosti zdrav i prirodni način podrške svom zdravlju

  • netko tko je otvoren za nova znanja i voli izazove

U potrazi si za pasivnim prihodom, novim prilikama, planom B ili želiš izgraditi poslovno carstvo od kuće. Spremna zaroniti u osobni rast u svim sferama života… U potrazi si za podržavajućom poslovnom zajednicom…

Ako se prepoznaješ, ovaj program je za tebe!

Ovo mentorstvo BESPLATNO je isključivo za one koji već nemaju Young Living članstvo.

Brošuru s više informacija skini ovdje.

ONLINE MENTORSKI PROGRAM

pridruži mi se-privremeno

Ako si zaineresirana, ispod upiši svoje ime i prezime te email adresu kako bih ti mogla poslati detalje. Veselim se tvojom novom biznis početku!

Hvala ti! U tvoj inbox će uskoro stići detalji! obavezno provjeri i folder promocije jer mailovi često zalutaju tamo!

ZAJEDNICA

Young Living Poslovna prilika

Young Living je kompanija koja se za svoj model poslovanja služi network marketingom. To znači da su odlučili ne plaćati ogromne svote novaca velikim korporacijama za globalne marketinške kampanje, već plaćaju ljudima koji koriste njihove proizvode, koji ih vole i koji žive Young Living stil života da šire svoje oduševljenje! To je posao koji zahtjeva prvenstveno dobre međuljudske odnose i timski rad u širenju nečeg predivnog što zapravo treba baš svakom kućanstvu. Svaka osoba koja se odluči krenuti u ovaj posao, samostalno preuzima odgovornost za izgradnju strukturiranog i funkcionalnog biznisa prema unaprijed određenom kompenzacijskom planu (klikni ovdje) koji uspijeva jedino u slučaju kada ta ista osoba direktno pomaže svakoj osobi ispod sebe da napravi istu stvar. Nije cilj prodati što više kao što je to kod ‘direct sales’ kompanija već stvoriti organizaciju koja se sastoji od aktivnih korisnika koji s drugima dijele svoja iskustva.

Jedini ulog je ulaganje u vlastito zdravlje, u zdravlje svoje obitelji i zapravo preusmjeravanje kućnog budžeta prema zdravijim opcijama. Ono po čemu se ovaj posao razlikuje od bilo kojeg drugog je jednostavnost.  Uopće nije bitno gdje se u životu nalazite, ako se usudite imalo sanjati, ovo je za vas. Moramo biti svjesni da su promjene sastavni dio života, da su tu da nas osvijeste o tome gdje se nalazimo, da nas podsjete na to gdje idemo i što zapravo želimo jer nema tih sumnja, strahova, pravila, kalupa i svega ostalog koji se uopće mogu mjeriti sa srcem koje zna kamo ide i kako želi živjeti.

Ne trebaš se ispričavati ako želiš financijski mir, fizičku slobodu, rad od doma ili nešto više za sebe i svoju obitelj.