Aria

Vrijeme rada: 12 sati max

Dimenzije: 21.5 (promjer) x 15.5 cm

Pokrivenost: 40 m2

Zapremnina spremnika: 260 ml

Aria je ultrazvučni difuzor, aroma difuzor, ovlaživač zraka i atomizer, te svojim radom pokriva površinu od oko 40m2 prostora. Aria je izrađena od kvalitetnog bambusovog drveta u dijelu kućišta, dok se gore nalazi staklena kupola i doista odskače svojim jedinstvenim dizajnom i izgledom, te svaki prostor instantno pretvara u spa wellness oazu. Ujedno donosi i neke nove značajke i korisne funkcije. Njome se upravlja putem priloženog daljinskog upravljača, od samog uključivanja/isključivanja, audio funkcija jer dolazi opremljena sa nekoliko opuštajućih melodija, pa možete regulirati glasnoću zvuka, audio on/off, a putem dodatnog audio kabla i spojiti glazbu po vašem odabiru. Tu je i gumbić za regulaciju i odabir led svjetla, kao i za gašenje istog, a da pritom difuzor nastavi sa radom. Aria ima 3 načina rada, 2h, 6h i 12h (u ovom načinu riječ je o intermintentnom načinu rada, 1min on/1min off). Ujedno dolazi opremljena i posudicom za lakše ulijevanje vode u spremnik, kao i priloženom četkicom za čišćenje.

Ona je definitivno preporuka svakome tko želi poseban ugođaj u svome domu, ali i svim poduzetnicima u njihovim poslovnim prostorijama i/ili uredima jer doista ostavlja poseban dojam stvarajući wellness doživljaj. Ukoliko Ariu kupujete zasebno kao difuzor njena cijena je 280€ + shipping, a uz nju dobijete i ulje limuna 5ml i peperminta 5ml.

Cijena Arie u PSK sa setom 12 pomno odabranih ulja je 301€ što uključuje poštarinu što čini ovo puno isplativijom opcijom s obzirom na neznatnu razliku u cijeni samog difuzora.